Logboek 2019

Massage

het barst ervan
het barst ervan

 

 

Zondag, 17 maart 2019

 

Isla de Mujeres

 

Monique zit al fris en monter in de kuip als wij ons laten zien. Het ontbijt nuttigen in een totaal andere wereld waar Monique twee dagen geleden voor even afscheid heeft genomen. Bij de receptie heb ik een kar geregeld om deze gaste het eiland te laten zien. Het is zondag en daarom zijn er veel winkels gesloten en denk dat het gasflesvulbedrijf gesloten zal zijn. Toch maar even langs en ontdek dat de vuller tot de middag open is. Snel terug om de nieuwe gasfles te halen en laat deze afvullen en breng deze naar de boot.

 

De ontdekkingstocht over het eiland kan voortgezet worden. We bumpen van de ene drempel over de andere en halen een middageten aan het water. Op tijd naar de boot want Monique heeft een massage geboekt op de haven zodat ik me heerlijk in het zwembad kan laten zakken. Veel beter als een massage en zeker na de ergernis nu blijkt dat de gasslang met verdeler niet blijkt te passen en met veel druppels zweet een tussenoplossing mogelijk maak.

 

In de avond eten we bij het bekende restaurant aan het water, waar we getrakteerd worden door Monique op een heerlijke maaltijd, de zon in de zee zien zakken en het water langzaamaan een spiegel wordt. De muggen doen ondertussen hun best.