Logboek 2019

Netjes foeteren

dit is georganiseerd
dit is georganiseerd

 

Vrijdag 21 juni 2019

 

David

 

Met frisse moed naar de werkplaats, maar daar blijkt nog niets gebeurd te zijn en dat zal pas dinsdag gaan worden. Ik begin netjes te foeteren en te mopperen en achter mijn rug wordt er een aanvang gemaakt om te gaan repareren.

 

Ik blijf erbij staan, nu komt het volgende probleem, de decompressie werkt niet meer zoals het moet. Het klopt dat deze kapot is maar nadat ik ze duidelijk maak dat de handel nooit gebruikt is, bouwen ze op goed geluk toch maar door. Met behulp van de assistentie van de Google vertaler en de aanwijzingen die ik geef voor de onderdelen wordt er verder gebouwd. De monteur komt betrouwbaar over en is zeker van zijn zaak.

 

Jammer dat hij zo slordig om gaat met het gereedschap en staat in het zand te monteren. Ik loop te poetsen en vrij van rommel en zand te houden omdat ik geleerd heb om vooral bij motoren, zo schoon mogelijk te werken. Van proefdraaien is natuurlijk geen sprake want alles ligt nog in onderdelen op de verschillende tafels. Nu ik met de dwingende ogen en wat grappen en duidelijk aanwezig ben, blijft men ook aan het werk.

 

Moe en voldaan zit op het einde van de dag de motor in elkaar en zou de generator vastgezet kunnen worden,als volgende stap. Maar dat is voor morgen.