gastenboek

130 berichten, 13 pagina's 
«  » 
01-05-2021
Geplaatst door: Rinaldo Rinaldini

Perpetuum Mobile

Poetsen onder de rook van een cementfabriek is als dweilen met de kraan open.

25-04-2021
Geplaatst door: Ronald Rademaker

AlbinO

Beste Bertus en Jacqueline,
Heb met interesse de lotgevallen van 2021 gelezen. Voor AlbinO een hele overgang. Halverwege de winterslaap "alle hens aan dek". En dan eerst gestript worden, schoongemaakt en daarna opnieuw aangekleed. Maar het resultaat mag er zijn ! Mooi blauw, verstandig gebruik van de spatschermen. De passages over "thuis","reizigers" en de oude dieselmotor doen me goed. Complimenten voor de oren, die het alarm tijdig horen ! Wij lieten de motor minstens 10-15 minuten draaien. Zo is hij 42 geworden.
Groeten vanuit de Wolfhezer Bossen, waar wij nu permanent vertoeven. De bomen komen nog steeds niet op ons af, de vogels en eekhoorns wel ! Tot bij de borrel DV.jqer

18-04-2021
Geplaatst door: Goos Baaren

AlbinO

Als oud (mede) eigenaar. Lees ik natuurlijk met veel belangstelling (en nostalgie) de blog over de AlbinO.
Het valt mij op, dat jullie walstroom nodig hebben voor het gebruik van de kachel. De kachel (Wallas) kan ook uitstekend draaien alleen op de accu, mits de accu redelijk vol is. (ik geloof 24 uur op een volle accu).
Verder nog veel zeilplezier toegewenst.
Groeten Goos Baaren

13-01-2021
Geplaatst door: Anke

Hoi Bertus
Erg benieuwd hoe het met je gaat !!
Lieve groetjes,
Anke ( van de Jerommeke van Anke en Ab spanje 2012/2013)

15-05-2020
Geplaatst door: Huub

Lang gewacht voor jullie update

Goeiemorgen Bertus & Jaqueline.kijk om de zoveel dagen steeds of er nieuws is van jullie en nu een beetje meer up to date.Zenuwentijd gehad en weet hoe dat voelt.Vertel het later. Als er nog een later komt.zo jammer dat de wereld nu anders is.lukt het toch om de pacific weer door te varen dan zou het mooi zijn.Waarschijnlijk gaat Fiji in korte tijd weer open.wacht al 2 maanden voor de cruising permit.vertel ook daar later over.gelukkig heb je toch mogen stoppen.hoop dat dr lokale bevolking relaxter is gewordrn na de eerste paranoia en het toch fijn is daar. Ga stoppen voor nu. Hopelijk toch nog tot ziens later.vragen over Fiji regels. Laat maar komen dan zoek ik de antwoorden wel. Saludos weer alletwee. O ja fijn contact gehad met je bezorgde broer Rikus

30-04-2020
Geplaatst door: Jan v Weert

Effe van huis

Hoe jij dat allemaal durft te doen snap ik nog steeds niet.
Maar de lol en levensvreugde die jullie er aan beleven gun ik je van harte.
Behalve het steeds maar ouder worden gaat het hier naar omstandigheden Goed. Ik doe jullie de hartelijke groeten, en wens je een voorspoedige vaart. Janeqjm

26-03-2020
Geplaatst door: Joske

Wat een verhaal

Tjongejonge wat een verhaal Bertus en wat een ramp om zi een maat in het water te zien verdwijnen. Blij dat je niet de held uithangt, maar goed voor jezelf gezorgd hebt. Je hebt wel wat te verwerken.
Geniet van je reis, ik lees je verhalen met veel plezier. Hartelijke groet Joske

21-03-2020
Geplaatst door: jan van Weert

jullie belevenissen

Bertus Hallo! Wat een tocht maken jullie. Je moet het lef maar hebben.
Geen wonder dat jou rikketik zo nu en dan eens overslaat. Ik wens je een gezonde en plezierige verdere oversteek toe. en hoop dat je de nare belevenissen goed kunt verwerken. Veel mazzel voor jullie beide. goede vaart met de QueenB99. Groeten Jan.

16-03-2020
Geplaatst door: Joost

Rampspoed

Bertus,
Wat een ramp. Ik heb toch ook wel wat meegemaakt, maar dit is een enorme klap.
Houd jullie haaks daar, en sterkte

Joost

29-11-2019
Geplaatst door: Joost

Long time no Speak

Alweer een tijdje geleden, dat we elkaar spraken. Je reisplezier is nog niet echt verminderd, en dat is je van harte gegund. Mijn boot ligt inmiddels 5 jaar te koop, maar er is volgens mij geen generatie meer, die nog boten wil onderhouden. Jij vloekt dan wel, maar het blijft toch leuk om wat te sleutelen.
Ben behoorlijk jaloers op je tochtjes, en ben bang, dat het voor mij zal blijven bij die ene oversteek, waarvan ik dan ook echt heb genoten. Dit jar door omstandigheden weinig gezeild, misschien mere volgend jaar, who knows. Houd je goed en maak er een mooi jaareinde van.